Святкуй у стилі!

Учасник на ретро авто: Віталій Шевченко

#47

Віталій Шевченко

…От і цього року, всього лише за декілька днів вони здійснять чергову неблизьку подорож і завітають до Кам’янця-Подільського, аби взяти участь у РетроФесті!

  • Авто

    ЗАЗ 968м, 1983 р.в.

  • Пілот

    Віталій Шевченко

  • Штурман

    Дідук Марія

  • Місто

    м.Дніпро, Україна

  • Участь

    Виставка, ралі, парад містом

Про історію знайомства зі своїм авто Віталій з міста Дніпро небагатослівно розповідає: “Просто придбав у попереднього власника, от і все”.

А сталося це не так вже й давно, якщо міряти мірками “залізних коней” – всього лише три роки тому. Та за цей час вони встигли неабияк здружитися. І навіть на запитання про те, скільки ж часу вони проводять разом, власник завагався і відповів, що насправді це важко визначити… Вдосталь!

За час перебування у свого нового власника автомобіль отримав дуже незвичне ім’я. Віталій назвав його іменем відомого італійського філософа та поета – самого Джордано Бруно! Мабуть, щось таке філософське є в образі того залізного красеня, що спонукало власника саме на такий вибір. Можливо, саме тому й жодних змін в зовнішності свого автомобіля власник не робив.

Наразі це єдиний експонат в колекції автомобіліста, тому в них є вдосталь часу та можливостей відвідувати різноманітні події автомобільного світу разом. Та не лише відвідувати, а й перемагати! В них є вже дві нагороди – третє місце у двох ретро-ралі, що проводили у Харкові! Також вони з Джордано вже встигли здійснити подорож із клубом ЗАЗ-Козак на мис Нордкап.

От і цього року, всього лише за декілька днів вони здійснять чергову неблизьку подорож і завітають до Кам’янця-Подільського, аби взяти участь у РетроФесті! І сподіваємось, що тут на них чекає не лише гарний настрій в дружній атмосфері, а й декілька нагород для Джордано!

Тож до зустрічі на фестивалі!